Cautare

15554 de rezultate pentru "rica raducanu isi repara ceasul la ceasornicar catalin vardianu" (4.39 secunde)
La standul Nuticai Ferent de la MTR puteti achizitiona oteturi din mere si miere de albine, vinuri, vegeta naturala si diverse sortimente de cafea Nutica Ferent participa la targul de la MTR, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu diverse produse. "La standul meu puteti gasi:
L-am intalnit zilele trecute pe Gheorghe Florescu la magazinul sau, Delicatese Florescu, situat pe Strada Radu Cristian nr. ... Columbia - Supremo, Brazilia - Santos, precum si cafea fara cofeina din Cuba, Guatemala, Antigua, Costa Rica. De asemenea, avem si 15% reduceri la carti si CD-uri", ne-a spus Gheorghe Florescu.
Vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea peste 15 specii de fluturi exotici, zburand liber, in sera special amenajata in gradina Muzeului "Antipa", dar pot avea si ocazia de a fi martori la "nasterea" unui fluture care-si paraseste invelisul de nimfa.
Celebrul Gheorghe Florescu este prezent la targul de Craciun de la Sala Dalles cu un stand de la care bucurestenii si nu numai pot achizitiona ultimele cafele pe care acesta le-a adus din cele mai indepartate colturi ale lumii.
Treasure este prezenta in acest week-end cu un stand in cadrul targului Body, Mind & spirit organizat la Sala Palatului. ... O noutate la acest targ sunt ceaiurile ayurvedice:
- In Polonia se pastreaza obiceiul ca, in cinstea stelei de la Bethleem, masa de Craciun sa inceapa dupa ce apare pe cer prima stea nimita Gwiazdka, mica stea. ... - In Costa Rica, Columbia si Mexic darurile sunt aduse de Nino Jesus, Copilul Iisus.
Adrian Nastase a publicat un text pe blogul sau, in care face o scurta analiza a situatiei politice, asa cum se vede la TV. ... Cuib de cuci, la oferta. ... Ma bucura caldura invaluitoare a soarelui, la amiaza. Ca niciodata, la Cornu, nu reusim sa strangem toate merele si perele.
In cadrul intalnirii cu liderii de filiale si unii parlamentari, care a avut loc marti, la Bucuresti, Theodor Stolojan a luat pulsul partidului pentru a vedea care este starea de spirit in ceea ce priveste revenirea sa in PNL.
Deputatul PNL Catalin Micula (foto) a salutat ieri initiativa ministrului Muncii, Gheorghe Barbu, de a regandi politica de protectie sociala a mamei si a copilului.
Intr-o atmosfera neobisnuit de destinsa pentru curentul liberal din judetul nostru, sambata, la orele amiezii, penelistii salajeni au luat calea Palatului Administrativ din Zalau, acolo unde s-au desfasurat lucrarile Conferintei de Alegeri ale PNL Salaj.
Ba mai mult, zice directorul, superiorii de la Bucuresti si-ar fi exprimat deja dorinta de a nu aduce nici o modificare conducerii fostei Agentii SAPARD 2 Sud-Est.
Consilierul judetean PNL Catalin Paraschiv a anuntat ca judetul nostru a incheiat un parteneriat cu o provincie spaniola. Spaniolii si-au asumat rolul de a ne fi profesori la cursul de integrare europeana.
Catalin Deaconescu, inlocuit miercuri din functia de prefect al Capitalei, a declarat ca se gandeste serios sa dea in judecata Guvernul Tariceanu si sa ceara daune morale de un leu dupa ce va citi motivarea hotararii de demitere a sa.
Seful Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, precizeaza ca s-a alaturat PD-L din dorinta de a contribui la innoirea clasei politice romanesti, dar ca nu va fi niciodata parte a unui proiect politic alaturi de Dumitru Dragomir.
Actorul Ion Dichiseanu si luptatorul Catalin Zmarandescu vor candida in Capitala din partea PNG-CD, alaturi de liderul partidului, George Becali, in timp ce fostul fotbalist Helmuth Duckadam va candida in judetul Arad.
Ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca „exista o problema de implementare a legii in statul italian" si o problema de asigurare a linistii si ordinii publice in aceasta tara de catre autoritati.Precizarile ministrului vin dupa ce presa i-a cerut, in cadrul conferintei organizate la sediul Ministerului Justitiei, sa transmita un mesaj legat de incidentele recente din Italia.
Ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca sistemul judiciar risca sa fie destabilizat de criza financiara, drept pentru care nu se poate iesi din aceasta situatie fara sacrificii, facand referire la diferentele salariale "nejustificate" in cadrul acelorasi categorii profesionale.
Potrivit celor precizate de viceprimarul Catalin Alexa, numai anul trecut, au fost amenajate 2.000 de noi locuri de parcare. ... Daca in unele zone nu mai sunt probleme cu parcarea masinilor, Catalin Alexa spune ca inca nu s-a intervenit pe aceasta directie in Parcul Tineretului, Viilor, Calugareni.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, in cadrul emisiunii Ora de Foc de la Realitatea TV, ca nu stia nimic despre retelele senatorului Catalin Voicu atunci cand acesta a fost numit ministru de Interne. ... nu aveam cunostinte despre retele", a declarat Mitrea la Ora de Foc.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca, in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat alegerile prezidentiale, Catalin Voicu ar fi fost ministru de Interne in acest moment.
google-analytics.com